Hatırla

Rasgele resimler
galeri
Çevrimiçi
4 Ziyaretci(ler), 0 Üye, 0 Moderator, 0 Yönetici Çevrimiçi.

Total : 4
Visits

Rss DEBALFEST

DEBALFEST süresince çekilen videolar iTube menüsü altına konmuştur.
10.06.2013

Rss Seminer

İstatistik Topluğunun çarşamba günleri düzenlendiği etkinliklerin bu haftaki konuğu Uğur Ateş, Etkili İletişim için Beden İfadeleri başlıklı semineri sundu.
27.03.2013

Rss estat Cepte

Bölümümüzün web sayfası estat akıllı cep telefonları için optimize edilmiş yapısıyla yayına girdi.
Mobil cihazlarınızdaki internet tarayıcınıza Bölüm web sitesi adresini girmeniz yeterli (http://estat.deu.edu.tr).

Mobil cihazınız otomatik olarak mobil siteye yönlendirilecektir.
21.01.2013

Rss Bowling Turnuvası

İstatistik Topluluğu'nun düzenlendiği bowling turnuvasında öğrencilerimiz keyifli ve eğlenceli bir gün geçirdi. Turnuva birincisine verilen 1.'lik madalyası arkadaşımıza güzel bir hatıra oldu. İstatistik Topluluğu'nun benzer aktivitelere devam etmesini diliyoruz.
11.11.2012

Rss Kermes

İstatistik Topluluğunun düzenlediği KERMES fakültemizin fuaye alanında gerçekleştirildi. Kermes'te sunulan birbirinden güzel yiyecekler kısa sürede tüketildi. İstatistik bölümü öğrencilerinin dans gösterisi etkinliğe ayrı bir renk kattı. Kermes fotoğraflarına Galeri bölümünden, dans gösterisi videolarına iTube bölümünden ulaşabilirsiniz.
21.10.2012

«  1  2